Kuinka SAIMA Helsingin tuotteet syntyvät – SAIMA Helsinki
Kuinka SAIMA Helsingin tuotteet syntyvät

Kuinka SAIMA Helsingin tuotteet syntyvät

Kuinka SAIMA Helsingin tuotteet syntyvät

SAIMA Helsingin tuotteet valmistetaan tilauksesta mahdollisimman vastuullisesti, paikallisesti ja hävikittömästi. Ammattitaitoiset ompelijat valmistavat kaikki SAIMA Helsingin vaatteet brändin omalla tehtaalla Helsingin Kampissa Maria01:ssä.

Ideasta tuotteeksi 

Tuotteen matka valmiiksi vaatteeksi on pitkä. Ensin tarvitaan idea tai konsepti, jonka pohjalla on syvä ymmärrys yrityksen arvoista ja asiakkaiden tarpeista. Designtiimi antaa vaatteelle muodon. Tuotekehitystiimiin kuuluu suunnittelijoiden lisäksi myös ammattilaisia tuotannon, myynnin ja markkinoinnin puolelta. Tiimin tehtävänä on yhdessä varmistaa, että vaatteen design, materiaalit, tuotanto sekä hinta muodostavat yhdessä vastuullisen ja kiinnostavan tuotteen, joka sopii SAIMA Helsingin valikoimaan.

“Making of SAIMA-trenssi”

 Videolla on esitelty kuinka SAIMA-trenssi valmistuu suunnittelupöydältä vaatteeksi SAIMA Helsingin taitavien suunnittelijoiden ja ompelijoiden käsissä.

 

Syksyllä 2020 lanseeratun brändin ehdottomasti suosituin ja tunnetuin tuote on kantajaansa kauniisti pukeva ja ajaton SAIMA-trenssi.

Trenssi on saatavana koossa XS-XL kahdessa eri helman ja hihan pituudessa. Trenssiä valmistetaan keväällä 2021 salvianvihreän, mustan, beigen ja terrakotan värisenä.

Trenssin mallia mukaillen valmistettu pellavakankainen SALLI pellavatakki/mekko on tilattavissa väreissä musta, kitti ja limesinappi.

Kuvat:Liisa Valonen

Jätä kommentti

* Pakollinen tieto
Leu ehtomme