Kurkistus kulisseihin – SAIMA Helsinki
Kurkistus kulisseihin

Kurkistus kulisseihin

Kurkistus kulisseihin

 

Kesä ja varsinkin kesä-Helsinki on ollut ihana!

Olemme aivan ihastuneita uuteen tukikohtaamme Punavuoressa. Kaikki on lähellä ja kaikkialla on tosi kaunista.

Yhdistetty Ateljé & Showroom muotoutuu pikkuhiljaa ja järjestystä on myllätty uusiksi kerran jos toisenkin. Kokeilemalla olemme löytäneet toistaiseksi parhaat paikat koneille, hyllyille ja tarvikkeille ja saaneet tuntumaa siitä mikä on tarpeellista ja käytössä päivittäin ja mitä kannattaa varastoida tulevaa varten.

 Tilamme ei ole suuren suuri mutta tämänhetkisiin tarpeisiimme oikein sopiva. Jokainen nurkkaus on kyllä tehokkaasti hyödynnetty ja säilytysratkaisuissa on saanut käyttää kekseliäisyyttä!
 Täällä kuitenkin vamistamme kaikki tuotteemme, alusta loppuun itse. Kankaan matka vaatteeksi kulkee ison leikkuupöydän kautta ompeluun ja silityskeskuksen kautta pakettiin ja asiakkaalle. Uusia malleja kehitellään vanhojen rinnalle ja mieluiten jo olemassa olevista materiaaleista. Käsinvärjäämällä puuvillatuotteisiin saadaan vaihtelua ja uutta ilmettä.
 Pyrimme edelleen välttämään ison varaston kerryttämistä ihan jo tilanpuutteenkin vuoksi. T-paitoja ja kasseja tulee yleensä leikattua kerralla vähän enemmän ja niiden ompelukin on sarjana tehokkaampaa kuin yksittäin. Erät ovat silti hyvin maltillisia, noin 5-10:neen kappaletta kerrallaan, jotta vältyttäisiin ylijäämältä eli niin sanotulta "dead stockilta".
Jossain vaiheessa saattaa tulla ajankohtaiseksi jonkinlainen Sample Sale-tapahtuma, jossa myymme mahdollisesti poistuneita tuotteita ja mallikappaleita tavallista edullisemmin hinnoin. Näistä ja muista tulevista jutuista ilmoitellaan sitten myöhemmin lisää!
 

Jätä kommentti

* Pakollinen tieto
Leu ehtomme