SAIMA Helsingin upea Showroom syntyi yhteistyöllä – SAIMA Helsinki
SAIMA Helsingin upea Showroom syntyi yhteistyöllä

SAIMA Helsingin upea Showroom syntyi yhteistyöllä

SAIMA Helsingin upea Showroom syntyi yhteistyöllä

SAIMA Helsingin Showroom Kämp Galleriassa on avoinna maaliskuun ajan. Koronasta huolimatta asiakkaat ovat löytäneet tiensä turvallisille ostoksille ja sovittamaan trenssejä, college-asuja, T-paitoja ja tietysti raikasta uutta kevätmallistoamme. Showroomissa voi myös tehdä löytöjä harvinaisessa sample salessa.

Ihana ja viihtyisä showroomimme ei olisi onnistunut ihan omin avuin. Pyysimme mukaan muutaman ystävän, joiden tuotteita, arvoja ja tekemistä ihailemme. Tilan kalusteista vastasi NEMO arkkitehdit, joiden kaunis OSAT/PARTS-mallisto on esillä SAIMA Helsingin showroomissa. Mallisto sisältää sohvan, pöytä- ja valaisinsarjan sekä metalli-istuimen. NEMO arkkitehdit auttoivat myös sisustuksen suunnittelussa. Esimerkiksi hauska olkielementeistä rakennettu sovitustila on heidän ideoimansa ja toteuttama.

Lisäksi tilassa on esillä kuvatailteilija Konsta Koiviston kaksi upeaa maisemataulua sekä muotoilija Tero Kuitusen uniikkeja Kruununhaassa valmistettuja keraamisia maljakoita.

Showroomin kalusteet ja teokset ovat showroomin lisäksi läsnä Liisa Valosen ottamissa kevätmallistokuvissa. Kuvissa näkyy myös suomalaisen kenkäsuunnittelijan Terhi Pölkin kauniita kevään kenkiä. Niihin voi tutustua täällä.

Yhteistyökumppanien tuotteet ja teokset ovat myynnissä suoraan tekijöiltä. Alla tarkempi esittely tekijöistä ja linkit verkkosivuille.

 

Kuva: Liisa Valonen

NEMO arkkitehdit

NEMO arkkitehdit-toimiston takana on suunnittelijakaksikko muotoilija ja sisustusarkkitehti Jussi Laine ja arkkitehti Maria Klemetti Laine. NEMO arkkitehdit työskentelee arkkitehtuurin, muotoilun ja taiteen rajapinnoilla. Toimisto suunnittelee kalusteita ja objekteja, konsepteja, rakennuksia ja kaupunkiympäristöä mittakaavasta riippumatta. Työn keskiössä on aina ihminen, mittakaava on tarkasteluetäisyys. NEMO arkkitehdit nojaa vahvasti monialaiseen yhteistyöhön kaikessa suunnittelussa, koska on mahdotonta olla kaiken asiantuntija. 

Lisää tietoa NEMO arkkitehdeistä löydät täältä.

Kuva: Unto Rautio

Tero Kuitunen

Muotoilija Tero Kuitusen työt liikkuvat muotoilun, käsityön ja taiteen rajapinnassa. Häntä inspiroi hallittu sattuma, koskemisen tutkiminen, ilo ja yllättävät tilanteet. Tero tunnetaan parhaiten värikkäistä keraamiikkatuotteista sekä hapsupeileistä. Hän myös suunnittelee ja toteuttaa erilaisia tilakonsepteja sekä installaatioita joissa usein yhdistyy taide ja muotoilu.

Lisää töitä ja tietoa Terosta löytyy täältä.

 

Kuva: Aino Huhtamäki

Konsta Koivisto

Konsta Koivisto (s.1990) on helsinkiläinen kuvataiteilija-muusikko, jonka nykyisessä tuotannossa näkyy hiljaisen äänekäs luonto ja luonnon monimuotoisuus. Saiman pop-up-myymälässä nähtävissä teoksissa Koivisto käsittelee omaa luontosuhdettaan ympärillä olevaan kaupunkiin. Parkkipaikkojen viheralueet, rämeiköt ja teiden väliin jääneet metsäiset saarekkeet ovat aiheita,  joita Koivisto käyttää nykyisten teostensa pohjana. 

Konsta Koivisto on valmistunut Tampereen ammattikoulusta Bachelor of Culture and Arts Fine Art koulutusohjelmasta vuonna 2019 ja tällä hetkellä Koivisto opiskelee kuvataidekasvatusta Aalto-yliopistossa. Koiviston töitä on nähty mm. Dublinin Eblana Housessa, Tate Modernissa Lontoossa, Grafiikanpaja Himmelblaussa, sekä Art of Baswaren kansainvälisen taidekilpailun finaalissa. Koivisto on toiminut myös Tampereen Galleria Rajatila - Rajataide Ry:n puheenjohtajana vuonna 2019. Tällä hetkellä Koivisto työskentelee Helsingin Vallilassa. 

Lisää töitä ja yhteystiedot löytyvät Konstan Instagrammista täältä. 

Kuva: Konsta Koivisto

Jätä kommentti

* Pakollinen tieto
Leu ehtomme