Showroomin muodonmuutos – SAIMA Helsinki
Showroomin muodonmuutos

Showroomin muodonmuutos

Showroomin muodonmuutos

 

Uuden Iso-Roballa sijaitsevan liiketilamme remontti valmistui vihdoin syksyllä ja avajaisia juhlittiin lokakuussa. Yhdistetyn Ateljé & Showroomin järjestely hyvin toimivaksi, viihtyisäksi ja rajalliset neliöt parhaiten käyttöön valjastavaksi tilaksi oli haastava mutta kiinnostava projekti! SAIMA Helsinki henkilö katselee vaatteita rekilläTeimme erilaisia suunnitelmia tilan konseptista ja kokeilimme rohkeasti eri vaihtoehtoja. Aluksi Showroomiin oli sijoitettu jopa kaksi ompelukonetta. Lopulta päädyimme kuitenkin pitämään tuotanto- ja asiakastilat reilusti erillään ja Ateljén ompelukoneineen liiketilan takaosassa.

SAIMA Helsinki showroom pöytä ja vaatteita rekillä

Etutilaan sijoitimme isot säilytyshyllyt, jotka saimme näppärästi piiloon paksujen verhojen taakse. Verhoilla rakensimme myös erillisen sovitustilan. Vaatteet ripustettiin seinään kiinnitettäville rekeille, jotka toivat kivasti ilmavuutta jättäen lattian vapaaksi. Ikkunan eteen rakennettiin leveä istuinpaikka.
SAIMA Helsinki showroom vaatteita rekilläPienen tilan värimaailma haluttiin pitää rauhallisena niin että vaatteiden värit pääsisivät nousemaan esiin. Pinterestin ehtymätön kuvatulva toimi paljolti ideoiden ja inspiraation lähteenä. Olimme tosi iloisia, kun suomalainen Coverstory innostui yhteistyöstä ja sponsoroi maalit Showroomin seiniin ja kattoon.

SAIMA Helsinki showroom ikkuna

Coverstoryn maalit ovat muovittomia ja hajuttomia eikä niistä ei vapaudu haitallisia päästöjä sisäilmaan. Ja sävyt, ah! Coverstoryn 38:sta sävystä koostuva sävykartta on huolellisesti kuratoitu ja värit sopivat täydellisesti yhdisteltäviksi keskenään. Maltillinen värivalikoima myös helpotti hurjasti värien valintaa. Seinään liimautuvilla värimalleilla oli tosi kätevää testata juuri meidän tilaan parhaiten sopivat sävyt.

SAIMA Helsinki lattia ja seinän sävy

Valo vaikuttaa paljon siihen miltä sävyt näyttävät seinällä. Siksi Coverstoryn liimautuvat sävymallit helpottavat löytämään juuri sopivan sävyn omaan tilaasi.
Halusimme tilaan väriä ja inspiskuvia selatessa myös katon maalaaminen alkoi vaikuttaa hyvältä valinnalta. Vierailimme Coverstoryn myymälässä Bulevardilla, missä koko sävyvalikoima oli hyvin esillä. Kaikki sävymallit oli kiinnitetty seinille ja tiloja maalattu eri sävy-yhdistelmillä kattoa myöten. Palvelu oli tosi ystävällistä ja asiantuntevaa ja lähdimme mukanamme nippu sävymalleja kokoeiltavaksi Showroomin seinille.
SAIMA Helsinki showroom vaatteita rekilläPuuteri ja punertavat sävyt valikoituivat suosikeiksi. Seiniin valittiin vaalea Edith ja kattoon tummempi Evelyn. Yleisilmeen viimeistelivät näyttävät ja korkeat kattolistat, jotka maalattiin myös katon sävyllä. Lopputulokseen ei voitu kuin olla supertyytyväisiä! Coverstoryn maalit olivat riittoisia ja peittäviä ja levittyivät ihanan tasaisesti. Maalaaminen oli kaikenkaikkiaan helppoa ja miellyttävää. Myös liiketilan alkuperäinen ja kovia kokenut ruudullinen kivilattia jotenkin pehmeni uuden värimaailman mukana.

SAIMA Helsinki showroom henkilö ihastelee takkia

Avajaisia juhlittiin iloisissa merkeissä SAIMA Helsingin ottaessa paikkansa Iso Roobertinkadun vilinässä. Tervetuloa tutustumaan ja sovittelemaan tuotteitamme!

Kommentit

  • a6gtyx

    💌 You have unread messages (4) from Lucy! Read now: https://clck.ru/e6NFZ?h=8fe40946ffc02692e11619a1d579ca06- 💌 Liquid error (sections/article-template.liquid line 182): The format option 'month_day_year' is not a supported format.

  • iq1o0hwn

    ❤️ You have unread messages from Bertha (2)! Click Here: http://inx.lv/6anJ?h=8fe40946ffc02692e11619a1d579ca06- ❤️ Liquid error (sections/article-template.liquid line 182): The format option 'month_day_year' is not a supported format.

Jätä kommentti

* Pakollinen tieto
Leu ehtomme