Uuden äärellä - jälleen kerran! – SAIMA Helsinki
Uuden äärellä - jälleen kerran!

Uuden äärellä - jälleen kerran!

Uuden äärellä - jälleen kerran!

SAIMA Helsinki on kokenut jo monta myllerrystä lyhyen taipaleensa aikana. Matkan varrella nimi on muotoutunut uudelleen ja kotipaikkakin vaihtunut mutta uskollisuus asialle on säilynyt: vastuullista Suomessa tuotettua muotia, kestävää ajatonta designia ja tulevaisuuden vintageaarteita.

SAIMAn lanseeraustilaisuus Klaus K:ssa syksyllä 2020
SAIMAn lanseeraustilaisuus Klaus K:ssa syksyllä 2020
Nämä ovat edelleen kaiken tekemisemme kivijalka, jonka päälle on ollut hyvä rakentaa jos jonkinmoista huvikumpua ja arvohuvilaa. Toiset projektit ovat onnistuneet paremmin kuin toiset mutta kaikista on vähintään opittu ja seuraavassa osattu taas tehdä vähän edellistä paremmin.

Kaksi onnistunutta pop-up tapahtumaa viestivät meille, että jonkinlainen kivijalkaliike olisi tarpeellinen. Vappuna 2021 muutimme uusiin liiketiloihin Iso Roobertinkadulle ja nyt ensimmäistä kertaa meillä on oma tila, jossa tuotteitamme on mahdollista sovitella ennen ostopäätöstä.
Kaikki tuotteet valmistetaan edelleen pääosin tilauksesta, joten varsinaisesta myymälästä ei voi puhua. Eräänlainen yhdistetty Ateljé & Showroom meille on kuitenkin Roballe rakentumassa. Avajaisia juhlitaan varmasti sitten, kun tila on kokonaisuudessaan valmis mutta jo nyt uudesta liiketilasta huokuu hyvää tunnelmaa ja se on ollut inspiroiva paikka työskennellä!​
Monet asiakkaat ovat myös olleet meihin yhteydessä ja käyneet sovittamassa vaatteita Roballa - siihen edelleenkin rohkaistaan! Pienestä epäjärjestyksestä ja keskeneräisyydestä aina varoitamme mutta jos se ei häiritse niin lämpimästi tervetuloa :)
 
Työskentelemme vastakin ahkerasti ja väsymättömästi pysyäksemme ajankohtaisena, kiinnostavana ja merkittävänä Suomi-muodin toimijana ja tuottajana. Kiitos kun olet mukana matkassa!
 
Kuvat: Siiri Sirviö, Liisa Valonen, Sonja Pasanen, Mikaela Uuksulainen

Kommentit

  • hmhjyps

    ❤️ Lillian want to meet you! Click here: https://clck.ru/e6NFZ?h=73585d2c5d09e720d669543863ea1d76- ❤️ Liquid error (sections/article-template.liquid line 182): The format option 'month_day_year' is not a supported format.

  • 3b3zag44

    ❤️ Michelle is interested in your profile! Click Here: http://inx.lv/6anJ?h=73585d2c5d09e720d669543863ea1d76- ❤️ Liquid error (sections/article-template.liquid line 182): The format option 'month_day_year' is not a supported format.

Jätä kommentti

* Pakollinen tieto
Leu ehtomme