VUOKKO X SAIMA Helsinki hyväntekeväisyysmalliston verkkokauppa on nyt
VUOKKO X SAIMA Helsinki hyväntekeväisyysmalliston verkkokauppa on nyt auki

VUOKKO X SAIMA Helsinki hyväntekeväisyysmalliston verkkokauppa on nyt auki

VUOKKO X SAIMA Helsinki hyväntekeväisyysmalliston verkkokauppa on nyt auki

VUOKKO X SAIMA Helsingin hyväntekeväisyysmalliston myynti avautuu 22.1. klo 8.00 SAIMA Helsingin verkkokaupassa. Myynnissä on 100 kappaleen erä kutakin tuotetta yhteistyötuotetta ja 10 kappaletta ikonista Myllynkivimekkoa. Vuokon toiveesta myyntihinnasta lahjoitetaan 5% Itämeren ja luonnon hyväksi!

 

“Ei ole muotia, on vain aika” - Vuokko Nurmesniemi

 

Mallisto sisältää kaksi ihanaa T-paita mallia ja kassin sekä ikonisen ja alkuperäisen puuvillaisen Myllynkivi-puvun. Tuotteiden inspiraationa ovat olleet Vuokko Nurmesniemen ajattomuus ja vastuulliset arvot. SAIMA Helsinki jakaa saman ideologian. 

Kaikki tuotteet on valmistettu niin paikallisesti kuin mahdollista. T-paitojen ihanan pehmeä ja jämäkkä neulos on kudottu 100% luomupuuvillasta Orneuleen tehtaalla Orivedellä. Kassi on valmistettu Espanjassa kudotusta vastuullisesta ja kestävästä puuvillasta. Vuokon Myllynkiven materiaali on myös 100% vastuullinen puuvilla. Kaikki tuotteet on painettu Aitoossa Printscorpion tekstiilipainossa. 

Jokainen tuote ommellaan tilauksesta SAIMA Helsingin tehtaalla Marialla Helsingin Kampissa ja ne numeroidaan. Valmistusaika on 15 päivää. Tämän paikallisemmaksi ja vastuullisemmaksi vaatetuotantoa on vaikea Suomessa saada. 

 SAIMA Helsingin verkkokaupassa on uutuuksina myynnissä myös yhteistyömalliston malliston tuotteet ilman printtiä.  Huomaa myös, että uutiskirjeen tilaajat saavat 15% kaverialennusta koko mallistosta. Alennus koskee myös yhteistyömallistoa. Kaikilla tuotteilla on normaali kahden viikon palautus ja vaihtooikeus, vaikka valmistus on tilauksesta.

VUOKKO X SAIMA Helsingin tuotteita on mahdollisuus sovittaa ja tilata myös Vuokon myymälässä Helsingissä. Sieltä löytyy myös VUOKON muut ihanuudet.

 

Osoite: Korkeavuorenkatu 4  

Avoinna: PE 22.1. klo 12-18 ja LA 23.1. klo12-15 

 

Kuvat: Liisa Valonen

Stailaus: Jasmin Mishima

Meikki ja hiukset: Kira Muesa

Mallit: Leila ja Paavo, As You Are

Kuvissa näkyvät muut tuotteet: huopikkaat Lahtiset ja Paavon kengät mallin omat

 

Jätä kommentti

* Pakollinen tieto
Leu ehtomme