SAIMA Helsinki – SAIMA Helsinki

SAIMA Helsinki

 

SAIMA Helsinki - Hävikitöntä ja vastuullista vaatetuotantoa Helsingistä vuodesta 2020


SAIMA Helsinki pukee sinut kauniisti, kestävästi ja vastuullisesti

SAIMA Helsinki vaatemerkki lanseerattiin syyskuussa 2020. Päätavoitteenamme on luoda uusi, vastuullisempi ja tehokkaampi toimintamalli muodin tuottamiseen. Pyrimme kaikessa tekemisessä läpinäkyvyyteen ja jakamaan tietoa vastuullisuudesta myös teille asiakkaille.

SAIMA Helsinki henkii Suomen tekstiiliteollisuuden kulta-aikaa, kun “laatu ennen määrää” ja “Made in Finland” -liikkeet vallitsivat kansan keskuudessa. Valmistamme kauniita ja kestäviä vaatteita, tulevaisuuden vintageaarteita. Ekologisuus, eettisyys ja paikallisuus ovat meille sydämen asioita. Tavoitteenamme on olla yritys, joka tarjoaa ketterästi hyviä vaihtoehtoja pikamuodille, mutta viiden euron t-paitaa emme luultavasti koskaan voi näillä arvoilla valmistaa.

Kokoelmamme koostuu ajattomista arjen aarteista - vaatteista, jotka mukautuvat kantajansa tyyliin ja ovat vaatekaapin kulmakiviä. Kaikki tuotteemme valmistetaan alusta loppuun liiketilassamme Iso Roobertinkadulla ja pääasiassa vastan tilausten tultua. Joistain tuotteista pidämme mahdollisuuksien mukaan pientä varastoa. Näin toimimalla minimoimme hävikin ja pyrimme taistelemaan ylituotantoa vastaan.

Meihin voi olla yhteydessä, jos on epävarma mitoista tai materiaalista. Voimme tarvittaessa lähettää materiaalinäytteitä ja autamme parhaamme mukaan, jotta asiakas saa heti kerralla itselleen sopivan tuotteen eikä verkkokaupan lähetykset kuormita turhaan ympäristöä. Kuitenkin välillä käy niin, että vaate ei istu tai olekaan jostain syystä toivotunlainen. Mielikin voi vain muuttua. Kaikilla tuotteilla on tietysti täysi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.