SAIMAn kaverit – SAIMA Helsinki

SAIMAn kaverit

SAIMA Helsinkiä ei ole olemassa ilman meidän ihania työntekijöitä, asiakkaita tai muita sidosryhmiä. Ihmiset tekevät yritykset ja yhteisön!

Haluamme siksi esitellä myös meidän ihania ja taitavia kavereita, jotka auttavat monenlaisissa asioissa!

Elina Siira
Elina on AIDA Impact -accessory-yrityksen perustaja ja muotialan yrittäjä. Elina on toiminut SAIMA Helsingin synnyn kantavana voimana ensimmäisistä päivistä alkaen, tuoden osaamista niin brändinrakennukseen kuin tuotteiden konseptointiin.
https://aida-impact.myshopify.com/

Siiri Sirviö
Siiri on tunnettu stylisti ja valokuvaaja, jonka luovuudesta syntyi muunmuassa SAIMA-nimi. Siirin kätten jälki on nähtävissä paitsi SAIMA Helsingin brändi-ilmeessä, myös tuotteissa.
http://www.siirisirvio.com/

Heidi Valkola
Heidi on ihana työkaveri ja taitava oikeastaan kaikessa. SAIMAssa Heidi vastaa verkkokaupan toteutuksesta ja kehittämisestä. Heidillä on myös upea nimeään kantava lasten mallisto.  
www.heidivalkola.fi

Johanna Storck
Johanna tekee SAIMAlle viestintää ja sosiaalista mediaa. Johanna parempaa markkinoinnin sparrauskaveria ei voi olla. Johannan muihin supervoimiin kuuluu esiintyminen ja juontokeikat.
www.johannastorck.com

Liisa Valonen
Mahtava valokuvaaja ja huikean valoisa tyyppi - kuten nimikin kertoo. Liisan kanssa on aina pelkästään ilo tehdä töitä ja tulokset on upeita. Lisäksi Liisa pyörittää Studio Teurastamoa, jota voi vuokrata vaikkapa omiin kuvauksiin.
Liisa kuvasi SAIMAlle Myrsky-asusteet ja tuotekuvat ja yhteistyö jatkuu tulevissa projekteissa.
https://www.liisavalonen.com
https://www.studioteurastamo.com