Vastuullisuus – SAIMA Helsinki

Vastuullisuus

SAIMA Helsingin vastuullisuus

Vastuullisuus on haastava ja monisyinen asia. SAIMA:n kantavat arvot vastuullisuuteen ovat pitkäkestoisuus ja yhteisöllisyys.

1. Pitkäkestoisuus: Mikäli maailmaan tuotetaan uusia vaatteita, niiden tulee olla pitkäikäisyyttä tavoittelevia niin kestoltaan kuin designiltaan. Kauniiden, vastuullisten ja erittäin pitkäkestoisten materiaalien löytäminen on vielä tänä päivänä vaikeaa, mutta työskentelemme päivittäin uusien vaihtoehtojen löytämisen eteen.

Käytämme mahdollisimman laadukkaita, kestäviä ja vastuullisia kankaita ja materiaaleja. Nykyisen kokoelman materiaalit hankitaan Suomesta, kuten suomalainen lampaanvilla ja osa kudotuista kankaista. Muut materiaalit tulevat Italiasta ja Portugalista luotettavilta toimittajilta. Käytämme sekä luonnollisia materiaaleja että teknisiä yhdistelmämateriaaleja, esimerkiksi säänkestäviä kankaita ulkoiluvaatteissa.

2. Yhteisöllisyys: työllistämme paikallisia tuotannon huippuosaajia, jotta hallitsemme jokaista yksityiskohtaa sekä tuotteen- että tuotanto-olojen laadussa. Muotiala poistaa hyllystä 30% maailman tuotetuista vaatteista vuosittain myymättöminä. Toimintamme tavoitehävikkimme on 0%.Kysy ja me vastataan!
info@saimahelsinki.fi